Hoe kan ik me inschrijven?

Klik op de knop om direct naar de woningzoeker te gaan en woningen aan je inschrijving toe te voegen of lees eerst de uitleg hieronder.

Maak gebruik van de filters voor het beste resultaat!
Klik op het info icoon voor meer uitleg over de woningselector
Klik op een verdieping voor de woningen op deze etage

Hoe kan ik me inschrijven?

Leuk dat je je wilt inschrijven voor de appartementen van De Connectie in Amstelveen! De inschrijving bestaat uit verschillende stappen.

  • Je kiest jouw voorkeurswoningen via de woningselector op de pagina Aanbod.
  • Je vult het inschrijfformulier in.
  • Je ontvangt een e-mail om jouw wachtwoord aan te maken voor je online dossier (IDD).
  • Je vult je persoonlijke gegevens aan en uploadt alle documenten in het online dossier (IDD).
  • Als we je een woning kunnen toewijzen, ontvang je deze toewijzing altijd per mail.
  • Vervolgens worden de dossiercontroles door ons uitgevoerd. Hier kan ongeveer een maand overheen gaan.
  • Je documenten worden dus pas gecontroleerd nadat je een voorlopige toewijzing hebt gekregen.
  • Wanneer jouw dossier is goedgekeurd, wordt het contract digitaal aangeboden.
  • De verwachte oplevering van de appartementen van De Connectie is in mei 2022.

De woningselector

De Connectie bestaat in totaal uit 140 appartementen. Om jouw voorkeurswoningen te selecteren gebruik je de woningselector. Die bestaat uit verschillende onderdelen die we je hieronder uitleggen. In de woningselector kun je zelf kiezen of je de appartementen liever bekijkt in een lijstweergave of via de kavelkaart.

Let op: de afbeeldingen bij de appartementen zijn artist impressions, om jou een indruk te geven van de appartementen. Dit is dus niet het appartement waarvoor je kiest.

Klik op een woning voor meer informatie of om hem toe te voegen als voorkeurswoning
Klik op een verdieping voor de woningen op deze etage
Bekijk de woningen in een lijstweergave, klik “bekijk woning” voor meer informatie of voeg hem toe als voorkeurswoning

De lijstweergave

Wil jij jouw voorkeurswoningen uit de lijstweergave kiezen? Scrol dan omlaag op de aanbodpagina waar je onder het aanzicht van het gehele complex de lijstweergave aantreft.

Boven het aanzicht op de aanbodpagina kun je de filters gebruiken. Je kunt filteren op huurprijs, woonoppervlakte, aantal kamers en beschikbaarheid. Alleen de woningen die matchen bij jouw geselecteerde filters zijn dan zichtbaar.

Per woning kun je vervolgens de woningdetails bekijken en de plattegrond downloaden.

Heb je een woning gevonden die voldoet aan jouw wensen? Dan kun je deze toevoegen aan jouw favorieten. Je kunt maximaal 10 favorieten woningen opgeven.

De Kavelkaart

Kies jij liever uit de kavelkaart? Bekijk dan het aanzicht van het gebouw bij Aanbod. Je kunt klikken op een verdieping naar keuze (of je klikt op de gewenste etage in de tabel aan de linkerzijde) en vervolgens kies je een woning uit die verdiepingslaag. Er komt nu een nieuw venster tevoorschijn van de betreffende woning, waarop je de woningdetails kunt bekijken. Je kunt de woning toevoegen aan je voorkeuren of klikt door naar de woningdetailpagina.

Heb je een woning gevonden die voldoet aan jouw wensen? Dan kun je deze toevoegen aan jouw favorieten door te klikken op ‘Voeg toe aan mijn inschrijving’.  Je kunt maximaal 10 favoriete woningen opgeven.

Boven de kavelkaart kun je de filters gebruiken. Je kunt filteren op huurprijs, woonoppervlakte, aantal kamers en beschikbaarheid. De beschikbaarheid per verdieping wordt dan aangegeven als je met je muis over de verdieping gaat.

Klik op een verdieping voor de woningen op deze etage
Klik op “bekijk woning” voor meer informatie en een plattegrond of voeg deze woning direct toe als voorkeurswoning

Inschrijving voltooien

Wanneer jij jouw voorkeurswoningen hebt toegevoegd aan jouw favorieten, klik je rechts bovenin op de website op ‘Inschrijven’. Als je het inschrijfformulier hebt ingevuld en verzonden, ontvang je een e-mail waarmee je een wachtwoord kunt aanmaken voor jouw persoonlijke online dossier. Hierin upload je vervolgens je documenten om de inschrijving te voltooien en vul je jouw persoonlijke gegevens aan.

Alleen volledige inschrijvingen, waarbij alle stappen zijn gevolgd, kunnen in behandeling worden genomen.